Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g5.9g20kcal0.8g0g1.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g19g43kcal2.1g3.2g3g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g162kcal6.6g14.4g9.6g0.8g
Valittu annoskoko104g81kcal3.3g7.2g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g41kcal1.7g3.6g2.4g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.9g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337