Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g35g8.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g3.5g12kcal0.2g2.7g0.1g0.1g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.7g3kcal0.6g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g174kcal12.2g8g10.2g1.8g
Valittu annoskoko104g87kcal6.1g4g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna52g44kcal3.1g2g2.6g0.5g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135