Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g21g3.6kcal0.4g0.4g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow21g4.2kcal0.6g0.4g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%12g15kcal0.4g0.2g1.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)9g16kcal0.3g0.4g1.4g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g7g25kcal2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g190kcal16.4g4.4g11.8g1.4g
Valittu annoskoko104g95kcal8.2g2.2g5.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g48kcal4.1g1.1g3g0.4g
Arvot/100g100g91kcal7.9g2.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515