Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g31g49kcal6.8g0g2.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g185kcal16.2g16.6g4.6g2g
Valittu annoskoko104g93kcal8.1g8.3g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna52g46kcal4.1g4.2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839