Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 15g33kcal2.8g0g2.5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g3.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.5g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.5g4.5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g131kcal7.6g6.6g8.4g2.4g
Valittu annoskoko104g66kcal3.8g3.3g4.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal1.9g1.7g2.1g0.6g
Arvot/100g100g63kcal3.7g3.2g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051