Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g44g125kcal6.1g0.2g10.9g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.1g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g3.9g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g376kcal14.6g12g29.4g1g
Valittu annoskoko104g188kcal7.3g6g14.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g94kcal3.7g3g7.4g0.3g
Arvot/100g100g181kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982