Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.8g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.8g1.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Munakoiso 35g7.8kcal0.2g1.1g0.1g0.9g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow44g158kcal5.3g32.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g419kcal12g70g10g2g
Valittu annoskoko104g210kcal6g35g5g1g
Annoskoko puolitettuna52g105kcal3g17.5g2.5g0.5g
Arvot/100g100g201kcal5.8g33.6g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368