Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.1kcal0.5g1.4g0g0g
Spagetti Myllyn Paras27g96kcal3.6g19.1g0.4g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g6.2g20kcal3.2g1.7g0g1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g409kcal17g49.4g15g4.6g
Valittu annoskoko104g204kcal8.5g24.7g7.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna52g102kcal4.3g12.4g3.8g1.2g
Arvot/100g100g196kcal8.2g23.8g7.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569