Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g33g43kcal5g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.9g3kcal0g0.7g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g13g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g13g47kcal1.5g8.2g0.9g0.7g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g13g14kcal3g0.1g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%8.3g23kcal2.4g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g283kcal24.6g20.2g12.2g1.8g
Valittu annoskoko104g142kcal12.3g10.1g6.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna52g71kcal6.2g5.1g3.1g0.5g
Arvot/100g100g136kcal11.8g9.7g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113366