Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g50g64kcal7.5g0g4.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g3.5g10kcal0.3g1.7g0.2g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Korppujauho 3.1g12kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g252kcal19.6g9.8g16g1.4g
Valittu annoskoko104g126kcal9.8g4.9g8g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g63kcal4.9g2.5g4g0.4g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422