Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g6.3g34kcal0g0g3.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Raparperi, tuore31g10kcal0.2g1.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g412kcal7.6g72.6g9g2.6g
Valittu annoskoko104g206kcal3.8g36.3g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna52g103kcal1.9g18.2g2.3g0.7g
Arvot/100g100g198kcal3.6g34.8g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669