Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra75g60kcal12.8g0.8g0.8g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g3.8g22kcal0.8g0.4g1.9g0.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g5.6g32kcal1g0.4g2.8g0.7g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g394kcal32g3.2g28.4g2.2g
Valittu annoskoko104g197kcal16g1.6g14.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g99kcal8g0.8g7.1g0.6g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.5g13.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136