Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 15g16kcal0.6g2.9g0.1g0.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 25g26kcal0.9g4.5g0.3g0.7g
Salaatti, jäävuori tuore13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 23g24kcal5.2g0g0.3g0g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g18g6kcal0g1.2g0.1g0.3g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g151kcal14g18g1.6g3.4g
Valittu annoskoko104g76kcal7g9g0.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna52g38kcal3.5g4.5g0.4g0.9g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.6g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211