Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1g8.4kcal0g0g1g0g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g35g8.8kcal0.5g1.5g0.1g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g4.9g13kcal0.5g2.3g0.1g0.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton7g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g94kcal3.4g9.8g4.4g0.8g
Valittu annoskoko105g47kcal1.7g4.9g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna52g24kcal0.9g2.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.7g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175