Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 16g19kcal3.3g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Maissi, pirkka2.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.9g9kcal0.2g0.2g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g114kcal8g8g5g1.2g
Valittu annoskoko104g57kcal4g4g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g29kcal2g2g1.3g0.3g
Arvot/100g100g55kcal3.8g3.8g2.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942