Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g1.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.4g3g0g0.2g
Keittojuures, Pirkka9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g14g13kcal2.7g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g8.4g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g82kcal9.4g9g0.4g0.6g
Valittu annoskoko104g41kcal4.7g4.5g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g21kcal2.4g2.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g4.3g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514