Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tumma makarooni (Torino)17g59kcal2.7g10.8g0.4g1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 16g16kcal0.5g2.8g0.2g0.5g
Ketsuppi 3.8g3.4kcal0g0.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g263kcal16.2g29.2g8.2g3.2g
Valittu annoskoko105g131kcal8.1g14.6g4.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna52g66kcal4.1g7.3g2.1g0.8g
Arvot/100g100g126kcal7.7g14g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069