Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 6.3g11kcal1.1g0g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.3g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Kalaliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g162kcal4.6g14.6g9g1g
Valittu annoskoko105g81kcal2.3g7.3g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g41kcal1.2g3.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g78kcal2.2g7g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542