Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 15g46kcal4.1g0.4g3.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Siirappi 5.2g16kcal0g3.9g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g23g7.2kcal0.7g1g0g0g
Rusina 3g8.8kcal0.1g1.8g0g0.3g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 3.2g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g220kcal10.6g28.8g6.2g1g
Valittu annoskoko104g110kcal5.3g14.4g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna52g55kcal2.7g7.2g1.6g0.3g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.8g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428