Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g19g76kcal0g18.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta18g66kcal2.4g12.8g0.4g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen6.2g45kcal0g0g5g0g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g449kcal9g70g14g2.6g
Valittu annoskoko105g225kcal4.5g35g7g1.3g
Annoskoko puolitettuna52g112kcal2.3g17.5g3.5g0.7g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.5g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210