Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino27g96kcal3.6g18.3g0.7g1.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.9g0g5.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g43g18kcal0.7g3.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)3.7g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g402kcal22.8g44.4g14.4g3.2g
Valittu annoskoko105g201kcal11.4g22.2g7.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna52g101kcal5.7g11.1g3.6g0.8g
Arvot/100g100g192kcal10.9g21.2g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511