Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy34g180kcal2.7g10.9g14.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.1g51kcal0.1g0.1g5.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g14g85kcal3g0.9g7.6g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g772kcal24g24g65.4g0g
Valittu annoskoko105g386kcal12g12g32.7g0g
Annoskoko puolitettuna52g193kcal6g6g16.4g0g
Arvot/100g100g369kcal11.5g11.5g31.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478