Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse11g84kcal0g0g9.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.6g0.4g1g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Mustikka metsä- 20g9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g581kcal9.4g82.6g22.2g3.4g
Valittu annoskoko105g290kcal4.7g41.3g11.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna52g145kcal2.4g20.7g5.6g0.9g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644