Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka70g60kcal12.6g0g0.9g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g6.3g2kcal0g0.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g309kcal26.4g2.8g21.4g0g
Valittu annoskoko105g154kcal13.2g1.4g10.7g0g
Annoskoko puolitettuna52g77kcal6.6g0.7g5.4g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.3g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850