Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka20g25kcal0.6g5.2g0.2g0.7g
Papu iso valkoinen, keitetty16g47kcal3.6g7.3g0.3g0g
Ohrasuurimo 18g58kcal1.5g11.3g0.4g1.4g
Soijarouhe, tumma, 30g21g68kcal10.5g6.3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen8.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g3.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.9g4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g451kcal33.4g64.4g5.8g7.2g
Valittu annoskoko105g225kcal16.7g32.2g2.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna52g113kcal8.4g16.1g1.5g1.8g
Arvot/100g100g216kcal16g30.8g2.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794