Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g22g74kcal2.6g13.1g0.6g2.6g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 17g5.7kcal0.5g0.8g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 5.6g30kcal0g0g3.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 45g16kcal0.1g3.2g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g372kcal6.6g63.6g8g7g
Valittu annoskoko105g186kcal3.3g31.8g4g3.5g
Annoskoko puolitettuna52g93kcal1.7g15.9g2g1.8g
Arvot/100g100g178kcal3.2g30.4g3.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312496