Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g2.3g11kcal0.5g0g1g0.6g
Hamppu, siemen1.9g10kcal0.4g0.6g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g17g55kcal2.4g10g0.6g2.2g
Siirappi 3.7g11kcal0g2.8g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g437kcal12g63.4g14.4g7.4g
Valittu annoskoko105g218kcal6g31.7g7.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna52g109kcal3g15.9g3.6g1.9g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.3g6.9g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341690