Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 21g6.2kcal0.1g1.1g0g0.4g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g21g11kcal0.3g0.4g0.8g0.4g
Hunaja 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 14g19kcal1.2g2.5g0.3g0.7g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 7g22kcal1.7g3.2g0.1g0.6g
Herne 5.6g3.9kcal0.3g0.5g0g0.2g
Kukkakaali 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g162kcal7.8g18.2g5g5.4g
Valittu annoskoko105g81kcal3.9g9.1g2.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna52g41kcal2g4.6g1.3g1.4g
Arvot/100g100g77kcal3.7g8.7g2.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982