Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.2g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g47g33kcal0.8g7.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g181kcal14.2g15.8g6.6g0.2g
Valittu annoskoko105g91kcal7.1g7.9g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna52g45kcal3.6g4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.5g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673