Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)17g60kcal2.7g11g0.4g1g
Paistijauheliha, snellman25g43kcal3g0g2.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 44g20kcal1.3g2.1g0.7g0g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g6.3g23kcal1.8g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana209g353kcal20.2g26.4g16.4g2g
Valittu annoskoko105g176kcal10.1g13.2g8.2g1g
Annoskoko puolitettuna52g88kcal5.1g6.6g4.1g0.5g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.6g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334