Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g95g100kcal7.6g13.3g1.9g9.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5g19kcal1.7g0g1.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g301kcal18.6g26.6g13.6g19g
Valittu annoskoko105g150kcal9.3g13.3g6.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna52g75kcal4.7g6.7g3.4g4.8g
Arvot/100g100g144kcal8.9g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308