Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g21g16kcal1.2g2.5g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.1g4.8kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 18g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton18g4.6kcal0.6g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g215kcal14g15.8g10.4g1g
Valittu annoskoko105g108kcal7g7.9g5.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g54kcal3.5g4g2.6g0.3g
Arvot/100g100g102kcal6.7g7.5g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965