Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer230g1182kcal8.9g128.5g68.8g12.2g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)86g620kcal0.9g3.4g68.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g46kcal0g11.4g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 115g138kcal3.6g5.2g11.5g0g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.2g0g0g
Sokeri 57g233kcal0g57.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 126g180kcal15.8g0.4g12.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl115g413kcal2.3g3.1g43.6g0g
Sokeri25g100kcal0g24.6g0g0g
Marianne crush 150g86g370kcal1g74g7.2g1.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 29g106kcal5.3g3.2g6.2g8.7g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g155g527kcal3.1g120.8g2.6g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g7847kcal82.4g868.2g443.2g66.4g
Valittu annoskoko1040g3924kcal41.2g434.1g221.6g33.2g
Annoskoko puolitettuna520g1962kcal20.6g217.1g110.8g16.6g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497