Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu518g652kcal56.9g1.6g46.6g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g16g61kcal0.2g15g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g150g903kcal36.1g9.9g81.2g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g732kcal1g1g80.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g331kcal2g3g35.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g10g38kcal0.1g9.4g0g0g
Mantelilastu (A la meira)140g842kcal33.7g9.3g75.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g7136kcal260.6g102.2g637.8g0g
Valittu annoskoko1040g3568kcal130.3g51.1g318.9g0g
Annoskoko puolitettuna520g1784kcal65.2g25.6g159.5g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345