Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Vadelma 400g164kcal4g16.4g3.2g14.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe20g58kcal0.2g11.2g0g8g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 80g228kcal12.4g0.2g20g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 240g102kcal23.5g1g0.2g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g120g498kcal93.6g7.4g10.6g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)120g420kcal16.8g67.2g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g3613kcal301g286g124.6g45.6g
Valittu annoskoko1040g1806kcal150.5g143g62.3g22.8g
Annoskoko puolitettuna520g903kcal75.3g71.5g31.2g11.4g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177