Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 30g68kcal1.5g5.3g4.2g1.7g
Tomaatti 500g114kcal2.8g17.2g1.5g7g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g200g20kcal2.2g2g0.4g2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g140g353kcal22.4g2.2g28g0g
Basilika, tuore100g40kcal3.1g5g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g1227kcal65.8g70.2g70g31.6g
Valittu annoskoko1040g614kcal32.9g35.1g35g15.8g
Annoskoko puolitettuna520g307kcal16.5g17.6g17.5g7.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059