Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5769g34615kcal1211.5g380.8g3115.4g0g
Leivinjauhe 96g169kcal5g36.3g0g0.5g
Emmental, punaleima 17%3846g11154kcal1307.7g0g653.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 289g800kcal5.8g8.7g80.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g93476kcal5060g851.6g7700g1g
Valittu annoskoko10000g46738kcal2530g425.8g3850g0.5g
Annoskoko puolitettuna5000g23369kcal1265g212.9g1925g0.3g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884