Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer2206g11362kcal86g1235.5g661.9g116.9g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)827g5957kcal8.3g33.1g661.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g110g441kcal0g109.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1103g1324kcal34.5g49.6g110.3g0g
Leivinjauhe 55g97kcal2.9g20.8g0g0.3g
Sokeri 552g2239kcal0g551g0g0g
Kananmuna kuoreton 1214g1731kcal151.7g3.6g124.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1103g3971kcal22.1g29.8g419.2g0g
Sokeri237g963kcal0g236.9g0g0g
Marianne crush 150g827g3558kcal9.9g711.5g69.5g14.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 276g1020kcal51g30.3g59.8g83.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1489g5063kcal29.8g1161.6g25.3g104.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g75454kcal792.4g8345.8g4264.6g638.6g
Valittu annoskoko10000g37727kcal396.2g4172.9g2132.3g319.3g
Annoskoko puolitettuna5000g18864kcal198.1g2086.5g1066.2g159.7g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497