Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 8740g11134kcal1884.4g0g393.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 257g180kcal3.2g29g3.2g10g
Mustapippuri 64g180kcal7g24.6g2.1g17g
Curryjauhe (-), annos 5g39g125kcal3.9g19.3g3.9g3.9g
Valkosipulijauhe, annos 3g257g887kcal25.7g195.4g6.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 643g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25012kcal3848.4g536.6g817.8g61.8g
Valittu annoskoko10000g12506kcal1924.2g268.3g408.9g30.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6253kcal962.1g134.2g204.5g15.5g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286