Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse1081g8000kcal0g0g886.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2811g9645kcal286.4g1967.6g33.7g98.4g
Leivinjauhe 54g95kcal2.8g20.4g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 1189g1696kcal148.6g3.6g121.9g0g
Vesi1081g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1838g7460kcal0g1836g0g0g
Mustikka metsä- 1946g857kcal9.7g124.5g11.7g64.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g55505kcal895g7904.2g2107.6g325.8g
Valittu annoskoko10000g27752kcal447.5g3952.1g1053.8g162.9g
Annoskoko puolitettuna5000g13876kcal223.8g1976.1g526.9g81.5g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644