Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3460g1213kcal159.9g67.5g10.4g86.5g
Sipuli 634g192kcal7.9g30.4g1.3g10.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl58g519kcal0g0g57.7g0g
Hunaja 81g267kcal0.4g65.2g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 5767g535kcal16.7g23.6g41.5g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5452kcal369.8g373.4g221.8g200.4g
Valittu annoskoko10000g2726kcal184.9g186.7g110.9g100.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1363kcal92.5g93.4g55.5g50.1g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266