Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3837g652kcal15.3g95.9g23g26.9g
Tomaatti 1535g350kcal8.6g53g4.6g21.5g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g768g468kcal84.4g29.9g1.5g10.7g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1919g576kcal19.2g115.1g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)345g93kcal4.5g16.6g0.7g5.9g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1535g2609kcal291.6g0g153.5g0g
Lihaliemikuutio Kania61g139kcal6.8g7.4g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9775kcal860.8g635.8g392.6g130g
Valittu annoskoko10000g4888kcal430.4g317.9g196.3g65g
Annoskoko puolitettuna5000g2444kcal215.2g159g98.2g32.5g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391