Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)263g552kcal63.1g0g34.2g0g
Ruohosipuli 35g7.9kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale132g447kcal28.9g0g34.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g438g298kcal7g65.3g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%175g105kcal2.1g4.9g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g2821kcal203.2g141.6g155.6g1.6g
Valittu annoskoko1043g1410kcal101.6g70.8g77.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna522g705kcal50.8g35.4g38.9g0.4g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576