Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali675g142kcal8.1g22.9g1.3g14.2g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g1.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1695kcal124.8g53.6g108.6g30.8g
Valittu annoskoko1044g848kcal62.4g26.8g54.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna522g424kcal31.2g13.4g27.2g7.7g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213