Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g100g450kcal7.7g68g16g3.6g
Suolapähkinä, taffel25g160kcal7g3.5g13.2g1.9g
Suklaa tumma 50g258kcal1.9g26.6g15.5g2.6g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 250g417kcal18.7g10g32.5g6.5g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g87g113kcal11.4g0.3g7.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 30g85kcal4.6g0.1g7.5g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 63g40kcal2g3g2.2g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g125g723kcal37g14.5g57.5g10.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 125g80kcal4g6g4.4g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen50g272kcal5.5g24.5g16.5g0.8g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g15g59kcal0g14.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g6490kcal200.2g542g385.6g52g
Valittu annoskoko1044g3245kcal100.1g271g192.8g26g
Annoskoko puolitettuna522g1623kcal50.1g135.5g96.4g13g
Arvot/100g100g311kcal9.6g26g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882