Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu135g171kcal14.9g0.4g12.2g0g
Sokeri 150g611kcal0g150.3g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste150g1113kcal0g0g123.4g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g45g153kcal5.9g30.5g0.8g2.4g
Tattarijauho, Myllynparas301g1023kcal39.1g203.1g5.1g15.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito75g35kcal0.1g7.1g0.8g0.1g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g169g58kcal0.8g10.8g1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g6415kcal122.8g825g286.6g48.2g
Valittu annoskoko1044g3208kcal61.4g412.5g143.3g24.1g
Annoskoko puolitettuna522g1604kcal30.7g206.3g71.7g12.1g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915