Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 99g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g226g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g713kcal21.2g145.5g2.5g7.3g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%109g239kcal3.3g5.4g21.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 90g41kcal2.7g4.3g1.4g0g
Sokeri 18g73kcal0g18.1g0g0g
Sokeri 27g110kcal0g27.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g198kcal0.3g0.3g21.7g0g
Mansikkahillo 226g512kcal1.3g121.9g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g4088kcal83.4g652.6g115.4g18.6g
Valittu annoskoko1044g2044kcal41.7g326.3g57.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna522g1022kcal20.9g163.2g28.9g4.7g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262