Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g225g789kcal58.4g5.6g60.7g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g55g237kcal11g20.9g12.1g0.3g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 450g107kcal8.1g9.8g1.3g10.2g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät315g315kcal51.9g3.8g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g2895kcal258.8g80.2g165.2g21g
Valittu annoskoko1044g1448kcal129.4g40.1g82.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna522g724kcal64.7g20.1g41.3g5.3g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779