Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 170g688kcal0g169.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g150kcal13.2g0.3g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.4g3.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g7.9g0.3g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g898kcal0g0g99.8g0g
Porkkanaraaste 200g299g81kcal1.8g15.9g0.6g7.5g
Tomusokeri 1dl=60g75g299kcal0g74.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 150g432kcal16.5g4.5g38.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g5972kcal86.6g706.4g304g29.2g
Valittu annoskoko1044g2986kcal43.3g353.2g152g14.6g
Annoskoko puolitettuna522g1493kcal21.7g176.6g76g7.3g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696