Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g571g428kcal10.8g91.3g1.1g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.9g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g257g584kcal30.8g6.7g48.8g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Lanttu 34g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g11g28kcal0.3g5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g2195kcal87.2g228.2g102g20.4g
Valittu annoskoko1044g1097kcal43.6g114.1g51g10.2g
Annoskoko puolitettuna522g549kcal21.8g57.1g25.5g5.1g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219